Många intresserade av ett evenemang

21 juli 2020 william eriksson

Visst har ni någon gång tänkt att det skulle vara kul att åka tillsammans, en förening, intresseklubb eller organisation, på studieresa. Eller varför inte en föreställning eller ett evenamang utanför Stockholm. Det brukar falla på att logistiken blir krånglig, ni har för få bilar, eller för få chaufförer, tågförbindelserna är inte direkta eller nära. Kort sagt det brukar inte bli av på grund av att ni har svårt att ta er dit. 

 

Glöm alla problem med flera ekipage

Glöm krångliga tågbyten och anslutande bussar, glöm trånga baksäten och trötta chaufförer. Glöm problemet att kommunicera mellan ekipagen om när och var ni ska stanna och pausa. Glöm väntan när ett ekipage måste stanna och tanka. Glöm att behöva agera kartläsare. Glöm att förirra er in i någon okänd by för att ni inte hittar. Glöm diskussionerna när ingen vill fråga om vägen. Glöm irritationen för att ni inte hinner fram i tid. Glöm beräkningen av vem som tankat för hur mycket och vem som är skyldig vem. Glöm också bort miljöbelastningen det innebär att åka i flera bilar, när ni bokar en buss. Glöm också bort parkeringskaos.

 

 

Gör resan tillsammans med hyrd buss

Har ni inte tänkt på det förut, så gör det nu, boka buss i Stockholm, och samla gänget. Då kan ni helt fokusera på ert resmål ute i landet. Till exempel Carl Larsson gården, Lilla  Hyttnäs i Sundborn, Dalarna. Det är ett resmål som äntligen kan bli av. Ni är många som har pratat om att det skulle vara så kul att komma dit. Nu finns det inte längre några hinder. Ni bokar buss och chaufför för ert sällskap och kan äntligen besöka den här pärlan. Bortsett från att det äntligen blir av, det är ett miljövänligt, praktiskt och ekonomiskt sätt att ta sig dit. Endast en parkeringsplats behövs!

Fler nyheter