När du ska resa

17 oktober 2019 admin

När man ska resa bort, och inte bor i Stockholms absoluta närhet, men ändå är ens närmsta flygplats Arlanda, så kan det vara en god idé att hålla koll på hotell i närheten av Arlanda. För, för att slippa en hel del av den stora anspänning och stress som det innebär att resa, kan det vara bra att komma till Hotell arlanda redan dagen innan ditt flygplan lyfter från marken. Då kan du i lugn och ro förbereda det sista inför resan under kvällen, nedbäddad i krispiga, stärkta lakan. Dessutom slipper du oroa dig för petitesser som matlagning dagen innan den stora resan! Tänk att få gå upp och avnjuta en stor, klassisk frukostbuffé på dagen för avresan, i stället för att betala dyrt för torra små brödkanter på själva Arlanda, där det mesta är mycket dyrt.

En annan situation då det är bra att ha koll på hotell nära flygplatsen är om man (till äventyrs, knack, knack!) missar sitt flyg eller sitt anslutande flyg. Det är väldigt jobbigt, om man har något man behöver göra när man kommer hem. Men om man inte har något riktigt akut, rekommenderar jag att du/ni försöker ta det lugnt och njuta av den extra ledigheten. (Dessutom betalar ofta flygbolaget hela eller en del av utgifterna i såna här fall, så du kan gott unna dig ett glas vin i baren eller en dessert!) Försök koppla av och acceptera situationen, det är inget du kan göra i alla fall. 

Att bo på hotell är alltid en härlig upplevelse, och nästan ingenting annat ger en samma känsla av att verkligen unna sig och njuta för sin egen skull. Bada pool, lyssna på lugn musik och ät choklad från minibaren. Imorgon går flyget mot ännu mer lyx! Eller för all del hem. Borta bra men hemma bäst. 

Fler nyheter