Spara på miljön

20 oktober 2019 admin

Det finns få saker som är så aktuellt just nu som miljöfrågan. Att flyga innebär stor miljöpåverkan och är faktiskt många gånger väldigt onödigt. Det är klart att det är svårt att ta sig till Thailand på något annat sätt än med flyg. Men när det kommer till kortare resor är buss faktiskt inte är så dumt alternativ. Det tar inte så mycket längre tid och du sparar faktiskt också väldigt mycket pengar. Det är nästan alltid mycket billigare att resa med buss än med flyg. Så bussresor är ett bra alternativ för dig som både är miljömedveten och ekonomisk.

 

 

Åk på minisemester

 

Det kan faktiskt också vara kul att åka buss. Du slipper långa köer och säkerhetskontroller. Allt du behöver göra är att visa upp din biljett och sen kliver du på bussen. Och att åka buss kan också vara väldigt mysigt att göra tillsammans med vännerna. Ni kan hitta på roliga lekar för att få tiden att gå. Sen är ni ju dessutom på väg någonstans, och när man vet att man ska göra något roligt går tiden faktiskt rätt fort ändå.

 

Res genom Sverige

 

Det går många bussresor genom Sverige. Du kan åka till storstäderna eller varför inte åka på skidsemester? Du kan läsa mer om olika resmål här https://www.bjorcks.se/. Många företag som anordnar bussresor kan hjälpa dig med allt frå bokning till att hjälpa till med att planera olika aktiviteter. Att resa genom Sverige kan vara minst lika roligt som att åka utomlands. Men det är lätt att glömma bort att vi faktiskt har många spännande resmål även här. Det är både billigt och lättillgängligt. Du kan även ta bussen till någon färja om du vill åka över till något av våra grannländer. Det finns massvis med olika resmål. Så varför inte dra ihop kompisgänget och boka er nästa resa?

 

Fler nyheter